วันจันทร์ที่ 1 กรกฎาคม พ.ศ. 2556

Vet du de översta 5 skäl du kommer misslyckas att tjäna pengar Online?



     Tusentals människor har utvecklat framgångsrika online företag som gör det möjligt för dem att tjäna pengar online. Om du vill bli en av dem förstå att det kommer att ta tid och en hel del hårt arbete. Frukterna är mer än värt det än. För att lyckas måste du förstå orsakerna till så många människor misslyckas vid tjäna pengar på nätet. Denna artikel kommer att diskutera de översta fem skäl.

1. Underlåtenhet att skriva en affärsplan. Alla framgångsrika företag (offline eller online) har en affärsplan som fastställts. Detta är vad guidar företagsägaren att uppnå de mål som han har för sin verksamhet. Utan att det kör du blint från dag till dag. Du måste sitta ned och skriva ut exakt vad du vill åstadkomma med din nya verksamhet och hur du ska göra det. Du kan inte ha alla svar idag men bara börja skriva. Du lära dig mer och vinst ytterligare erfarenheter körs en online-verksamhet kan du ändra din affärsplan och mål. När du har skrivit ut du har ett åtagande på papper för att följa när du börjar förlora ditt fokus eller när saker inte går som planerat. Inte underskatta kraften i det här steget.

2. Programmet hoppande. Detta är förmodligen det största misstaget att ”newbie’s” att göra affärer. De har inte tillräckligt med erfarenhet ännu att veta vad som fungerar och vad inte att konsekvent försäljning och kontanter. De söker att magic bullet, att en stor poäng. Så att de köper en produkt som lovar ett system för att tjäna pengar online. De börjar att inleda det hitta det tar mer arbete än de trott och släpp den. De köper sedan den nästa produkt som levereras tillsammans som lovar stora bucks. Detta faller kort så de köper nästa produkt. Det är helt sant och det händer allt för ofta. Vi har alla hamnat på den. Motstå frestelsen för snabba cash. Detta är ett företag och det tar tid att växa. Du måste vara konsekvent och långlivade med oavsett vilken metod du väljer.

3. Underlåtenhet att grundligt utbilda sig själva om sin verksamhet. Så många människor hoppa in internet marknadsföring och behandla det som en hobby. De misslyckas med att lära sig allt om internet marknadsföring och vad gör dem lyckas det. Du förstå mer om denna industri bättre dina chanser att lyckas på det.

4. Underlåtenhet att uppskatta det hårda arbete som är inblandad i kör en framgångsrik online-verksamhet. Ja, du kan göra betydande inkomst i den här branschen men som endast levereras med konsekvent, långlivade och hårt arbete. Dessa övernattningar framgång berättelser är långt och få mellan om de råkar alls. Du kommer att lära dig att gå igenom de hype om du fortsätter med detta. Du kan generera en affärsmodell som mestadels är automatiserad men som tar en hel del arbete för att komma till den punkten. Timmar tillbringade är väl värt besväret.

5. Underlåtenhet att sätta användbar information i praktiken. De säger att kunskap är makt. Detta är bara delvis sant. Kunskap är makt när du har en handlingsplan för att genomföra den. Det spelar ingen roll hur mycket du vet. Om du inte försätta den i praktiken sedan vad är det? Vidta åtgärder. Lär dig mer om denna verksamhet och tillämpa vad du lära dig. Om det inte fungerar studie vad inte fungerar gäller något annat och övervaka dina resultat. Ju mer du gör det desto bättre dina chanser att lyckas online.

      Nästa, Läs en absolut hemligheten som framgångsrika internet marknadsförare har gemensamma som tillåter dem att tjäna pengar online. Hemligheten är inkluderad i min gratis ebook 5 Bucks A Day Jr. Teaser tillgänglig genom att klicka på denna länk nu: göra pengar Online.

By Olov Jakobsson           


            

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น